Presentlye Electing Ecumenist - I Saw Klangvoll And I Thought Of You.

Kul att det finns överallt

Det är så bra tycker jag att det finns komvux utbildningar lite överallt, det är verkligen bra och underlättar en hel del. Då behöver man inte flytta för att man ska kunna plugga till en viss sak, det är väldigt smidigt och bra. Det är bra att det finns så många så att det finns plats för flera. För vi är ju många som då och då i livet känner att man vill göra något nytt och att pröva något nytt skulle vara väldigt kul, så det är ju toppen att man kan göra det då.
Eftersom att det finns på så många plater, även i Stockholm så finns det flera stycken så att det är nära oberoende på vart man bor.

Skönt när det är nära

Ja om man bo i lidingö så kan man gå på komvux i lidingö istället för att åka in till stan och det är ju väldigt smidigt och bra och hjälper en på väldigt många sätt.
Ja det är något som man gärna gör och det blir ju lättare om man är nära, då blir det inte lika jobbigt att ta sig iväg när man ska iväg på morgonen eller att orka göra sina läxor och så vidare. Det är smidigt och bra och något som gynnar alla. Det finns fler lärarjobb då när det finns mer skolor och det är lättare som elev att få plats och kunna börja plugga.
Så det är verkligen smidigt och bra och som man måste uppskatta. Ja det är ju kul att kunna fortsätta att utvecklas och att göra mer eller att bli duktigare och djupare i ett visst ämne. Det är ju toppen om man kan göra det och det finns så mycket som kan hjälpa en att nå dit och att kunna bli bättre på sitt jobb och sitt ämne.